Tietoa kokki -opinnoista
PAKOLLISET OPINNOT (85 osp)
RAVITSEMUSPALVELUISSA TOIMIMINEN 20 OSP
Hygieniaosaaminen,
tuotteiden valmistus, myynnin rekisteröiminen ja asiakaspalvelu sekä työ- ja
asiakastilojen siistiminen
LOUNASRUOKIEN VALMISTUS 40 OSP
Elintarvikkeiden vastaanotto ja varastointi, lounasruokien valmistus ja omavalvonta
ANNOSRUOKIEN VALMISTUS 25 OSP
Annosruokien esivalmistaminen, valmistaminen ja esillelaitto sekä asiakaspalveluun osallistuminen
VALINNAISET OPINNOT (valitaan 60 osp)
KAHVILAPALVELUT 15 OSP
Kahvilatuotteiden
valmistus, esillelaitto ja myynti sekä kahvilan asiakaspalvelu
PALVELU- JA JAKELUKEITTIÖN TOIMINNOT 10 OSP
Tuotteiden
vastaanottaminen, valmistaminen tai kuumentaminen, ruokien esillelaitto ja
asiakaspalvelu
KATU- JA PIKARUOKAPALVELUT 10 OSP
Valmistaa ja valmistelee tuotteita, varustaa myyntitiskin, myynnin rekisteröiminen sekä työ- ja asiakastilojen siistiminen
SUURKEITTIÖN RUOKATUOTANTO 25 OSP
Suurkeittiön ruokien esivalmistus, valmistus ja leivonta sekä asiakaspalvelu
LUONNONTUOTTEIDEN HYÖDYNTÄMINEN RAVITSEMISPALVELUISSA 15 OSP
Luonnontuotteisiin tutustuminen, ruoanvalmistus, tuotesuunnittelu
HUIPPUOSAAJANA TOIMIMINEN 15 OSP
Näyttö annetaan ammattitaito -kilpailuissa tai muulla huippuosaamista osoittavalla tavalla.
KANSAINVÄLISESSÄ TYÖYMPÄRISTÖSSÄ TOIMINEN 15 OSP
Suoritetaan ulkomaanvaihdossa.
ILMASTOVASTUULLINEN TOIMINTA
Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla ilmastovastuullisena toimijana.

KOKINTYÖ
UUDELLE OPISKELIJALLE
Tervetuloa opiskelemaan kokki-opintoja Ammattiopisto Liveen. Ryhmätunnuksesi on Kokki C (starttiryhmä). Käytämme yhteydenpidossa Whats up -sovellusta, eli lataa se puhelimeesi. Lisää myös allaolevat yhteystiedot puhelimeesi.
Opettaja:
Terhi Muhli
p. 0400 250 462
terhi.muhli@inlive.fi
Ohjaaja:
Guirino (Rino) Onza
p. 040 620 3268
guirino.onza@inlive.fi

