Tietoa kokki -opinnoista


PAKOLLISET OPINNOT

RAVITSEMUSPALVELUISSA TOIMIMINEN 20 OSP

Hygieniaosaaminen, tuotteiden valmistus, myynnin rekisteröiminen ja asiakaspalvelu sekä työ- ja asiakastilojen siistiminen


LOUNASRUOKIEN VALMISTUS 40 OSP

Elintarvikkeiden vastaanotto ja varastointi, lounasruokien valmistus ja omavalvonta


ANNOSRUOKIEN VALMISTUS 25 OSP 

Annosruokien esivalmistaminen, valmistaminen ja esillelaitto sekä asiakaspalveluun osallistuminen


VALINNAISET OPINNOT (valitaan 60 osp)

KAHVILAPALVELUT JA KAHVILATUOTTEIDEN VALMISTUS 15 OSP

Kahvilatuotteiden valmistus, esillelaitto ja myynti sekä kahvilan asiakaspalvelu 


PALVELU- JA JAKELUKEITTIÖN TOIMINNOT 10 OSP

Tuotteiden vastaanottaminen, valmistaminen tai kuumentaminen, ruokien esillelaitto ja asiakaspalvelu 


KATU- JA PIKARUOKAPALVELUT 10 OSP

Valmistaa ja valmistelee tuotteita, varustaa myyntitiskin, myynnin rekisteröiminen sekä työ- ja asiakastilojen siistiminen


SUURKEITTIÖN RUOKATUOTANTO 25 OSP

Suurkeittiön ruokien esivalmistus, valmistus ja leivonta sekä asiakaspalvelu


HUIPPUOSAAJANA TOIMIMINEN 15 OSP

Näyttö annetaan ammattitaito -kilpailuissa tai muulla huippuosaamista osoittavalla tavalla. 

UUDELLE OPISKELIJALLE

Tervetuloa opiskelemaan kokki-opintoja Ammattiopisto Liveen. Ryhmätunnuksesi on Kokki C (starttiryhmä). Käytämme yhteydenpidossa Whats up -sovellusta, eli lataa se puhelimeesi. Lisää myös allaolevat yhteystiedot puhelimeesi.

Opettaja:

Terhi Muhli

p. 0400 250 462

terhi.muhli@inlive.fi

Ohjaaja:

Guirino (Rino) Onza

p. 040 620 3268

guirino.onza@inlive.fi


Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita